Online Strategieën & Content Marketing voor het MKB

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

content-marketing-online-strategie-heren-van-fatsoen-roosendaalWij zijn De Heren Van Fatsoen. Het full service content marketing bureau in Roosendaal Noord Brabant. Gespecialiseerd in online marketing strategieën. De vertaling hiervan naar geoptimaliseerde content (lees; teksten & beelden). En het wereldkundig maken van deze geoptimaliseerde content middels content marketing.

Het is dan ook onze missie de wereld ervan te overtuigen dat content marketing echt altijd een goed idee is. Dagelijks helpen we bedrijven hun online omgeving zo optimaal mogelijk af te stemmen op actuele doelstellingen en de steeds veranderende behoeften, uitdagingen & vragen van hun ideale klant. Onze bedrijfsfilosofie is dan ook:

“Ga opzoek naar de uitdagingen, behoeften & vragen van jouw ideale klant, vertaal dit in teksten & beelden (content) en deel dit actief online.”

Online marketing & content strategie met jou en je ideale klant als uitgangspunt

Doelen bereik je niet zomaar. Als je je doel wilt bereiken heb je een plan nodig. Een strategie. Wij helpen je door voor jou een glasheldere online marketing en content strategie op te stellen. Hierdoor weet je altijd wie je klant is, waar je hem kunt vinden, wat hij zoekt en waarom. Idealiter bouw je je gehele online omgeving om deze informatie heen. Zo wordt het bereiken van jouw ideale klant geen kwestie van geluk maar gewoon een vanzelfsprekendheid.

Wij geloven dus niet in content en online marketing strategieën als ‘hapklare brokken’.

Wat we wél geloven en waar we absoluut van overtuigd zijn, is dat élk bedrijf en élk team uniek is. Net als hun doelstellingen en de behoeften, uitdagingen & vragen van hun klanten.

Ik Wil Weten Hoe Een Online Strategie Werkt

Content creaties, perfect afgestemd op Google & jouw ideale klant

Onze succesformule m.b.t. content creaties ligt verscholen in de eerder genoemde strategische aanpak en het spiegelen van deze resultaten langs de big data van Google. Zo stemmen we onze content creaties perfect af op het zoekgedrag binnen Google Search.

Zomaar wat schrijven doen we dus nooit. We werken altijd richting een helder en vooraf bepaald doel.

Content Marketing en Online Strategie Internet Visser

Vertel Me Meer Over Content Creatie

Echte resulaten middels doordacht inzetten van content marketing

  • Als je weet voor wie je je online omgeving opgebouwd hebt;
  • als jouw website en content creaties perfect afgestemd zijn op jouw ideale klant;
  • en als je weet waar jouw klant zich bevindt;

Dan hoef je alleen jouw boodschap nog maar bij hem af te leveren.

Het gebruik van social media is perfect voor het creëren van roering en zichtbaarheid. Als het juist moment voor jouw ideale klant daar is gaat hij bij jou over tot actie. Uiteraard zijn er allerlei manieren om dit zowel online als offline te bespoedigen.

Ik Wil Alles Weten Over Content Marketing

Content marketing bureau met ook eigen dromen & ambities

Net als elke onderneming hebben ook wij dromen en ambities. Onze droom is om een succesvol strategisch content marketingbureau op te bouwen, met tevreden klanten en langdurige relaties als drijvende kracht achter het succes. Hierbij staat plezier, eerlijk zaken doen & transparantie voorop. Want als bureau is niet onze core business zoveel mogelijk geld verdienen, maar juist helpen, delen, adviseren & positief bijdragen aan de wereld van vandaag en morgen.

Bijdragen doen we niet alleen met woorden! Maandelijks doneren we een mooi percentage van de winst aan steeds weer nieuwe goede doelen of relevante maatschappelijke projecten. Ben jij verantwoordelijk voor zo’n project? Neem dan gerust contact op, waarbij ik benieuwd ben naar jouw dromen & ambities.

Wij zijn De Heren Van Fatsoen en vertel ons waar we jou mee kunnen helpen.

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin